Sofitel le Faubourg Afbeelding Sofitel le Faubourg
Sofitel le Faubourg
Bestemming: PARIJS - Parijs

Sofitel le Faubourg


Het aantrekkelijke hotel combineert op een bekwame manier moderne elegantie met een aangename inrichting en beschikt op 6 verdiepingen, waaronder 4 niet-rokenetages, over in totaal 175 kamers. Het hotel biedt zijn veeleisende gasten een imposante ontvangsthal met een receptie, een lift en een wisselkantoor. Teneinde een probleemloze communicatie te waarborgen, heeft het exquise hotel personeel in dienst dat...

Hotel o.b.v. Volgens programma



Algemeen

Het aantrekkelijke hotel combineert op een bekwame manier moderne elegantie met een aangename inrichting en beschikt op 6 verdiepingen, waaronder 4 niet-rokenetages, over in totaal 175 kamers. Het hotel biedt zijn veeleisende gasten een imposante ontvangsthal met een receptie, een lift en een wisselkantoor. Teneinde een probleemloze communicatie te waarborgen, heeft het exquise hotel personeel in dienst dat meerdere talen spreekt (waaronder Duits, Engels, Italiaans en Spaans). De bediende brengt de bagage op de kamers en de schoenen worden als dat nodig is s nachts door het personeel gepoetst. Om te ontspannen en gezellig rond te hangen, bieden de van een glazen dak voorziene lobby en de gemoedelijke bibliotheek met bar en haardvuur de juiste ambiance. Hier kunt u in alle rust bijkomen na een enerverende vakantiedag. Voor het lichamelijke welzijn van de gasten zijn er ook nog een bar en een aantrekkelijk gourmetrestaurant met uitzicht op de groene binnenplaats. Het serveert zowel traditionele als moderne gerechten. De overige voorzieningen van het hotel bestaan uit goed uitgeruste vergaderruimtes met internetaansluiting en een kopieer- en printservice. Op aanvraag kunt u gebruik maken van kinderopvang en roomservice. Uw auto kunt u stallen in het eigen parkeergebouw van het hotel.

Ligging

Het exclusieve stadshotel bevindt zich in het hartje van Parijs, tussen de Place de la Concorde, de prachtige winkels van Faubourg Saint Honore en de beroemde Champs-Elysees. Het ligt op maar een paar minuten lopen (50 m) van het metrostation Place de la Concorde en biedt zodoende een snelle aansluiting op het openbaar vervoer. Ook het in de buurt gelegen Louvre en het museum Orsay, de theaters en concertzalen zijn goed bereikbaar. Op een paar passen afstand van het hotel vindt u ook de indrukwekkende Tuilerieen en de prachtige oever van de Seine. De vele restaurants, clubs en bars van de stad bieden de gasten nog meer vermaak, zodat ze zich beslist niet zullen vervelen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Sofitel le Faubourg 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail