Pavillon Villiers Etoile Afbeelding Pavillon Villiers Etoile
Pavillon Villiers Etoile
Bestemming: PARIJS - Parijs

Pavillon Villiers Etoile


Het stadshotel werd in 2005 gerenoveerd en ligt midden in een fraaie tuin.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Het stadshotel werd in 2005 gerenoveerd en ligt midden in een fraaie tuin. Het heeft een hoofdgebouw met 6 etages en een bijgebouw met 4 etages. In totaal beschikt het over 55 kamers. Tot de inrichting behoren een ontvangsthal met 24 uur per dag geopende receptie, kluis, garderobe en twee liften. Daarnaast beschikken de gasten over een cafe en een bar. Er wordt was- en roomservice aangeboden.

Ligging Het hotel ligt centraal, in een rustige zijstraat in district 17 van Parijs, vlakbij de Arc de Triomphe, het fraaie Parc Monceau (circa 1 kilometer) en de Rue de Levis. Binnen enkele minuten lopen bereikt u veelzijdige winkelmogelijkheden (circa 150 meter) restaurants, (200 meter), openbaar vervoer (metrostation Villiers, 300 meter) en bars (circa 500 meter). Het station ligt op ongeveer 1 kilometer, discotheken bevinden zich op 2 kilometer afstand. Naar de luchthaven Paris-Orly is het ongeveer 35 minuten rijden met het openbaar vervoer (25 kilometer). De luchthaven Charles de Gaulle is ongeveer 45 minuten rijden (30 kilometer).

Faciliteiten Het stadshotel werd in 2005 gerenoveerd en ligt midden in een fraaie tuin. Het heeft een hoofdgebouw met 6 etages en een bijgebouw met 4 etages. In totaal beschikt het over 55 kamers. Tot de inrichting behoren een ontvangsthal met 24 uur per dag geopende receptie, kluis, garderobe en twee liften. Daarnaast beschikken de gasten over een cafe en een bar. Er wordt was- en roomservice aangeboden.

Bars en restaurants De gasten kunnen hun ontbijt aan een buffet zelf samenstellen.

Kamers De comfortabel en gezellig ingerichte kamers hebben een badkamer met wc en haardroger. Verder hebben ze een telefoon, satelliet/kabeltelevisie, radio, internetaansluiting, minibar, tweepersoonsbed, vloerbedekking, een individueel regelbare verwarming en een huurkluis.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.



Klik voor de prijzen


Pavillon Villiers Etoile 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail