Pavillon Pereire Arc De Triomphe Afbeelding Pavillon Pereire Arc De Triomphe
Pavillon Pereire Arc De Triomphe
Bestemming: PARIJS - Parijs

Pavillon Pereire Arc De Triomphe


Het stadshotel werd in 2005 gerenoveerd en heeft 7 etages met in totaal 44 kamers. Het heeft een ontvangsthal met een 24 uur geopende receptie, een kluis en een lift. Verder heeft het een bar en een openbare internetterminal.

Ligging Dit charmante hotel ligt rustig aan de boulevard Pereire, ten noorden van het Parc Montreau en niet ver van de Arc de Triomphe (circa 1,5 kilometer), de Place Wagram, Place de l´Etoile en de Champs Elysees. In de onmiddellijke omgeving vindt u het stadscentrum, bars, tal van winkelmogelijkheden, restaurants, een bushalte (circa 20 meter), het metrostation Villiers (circa 50 meter) en het station (100 meter). Naar het toeristische centrum is het ongeveer 200 meter; discotheken bevinden zich op 400 meter afstand. Binnen circa 20 minuten rijden bereikt u luchthaven Paris-Orly (circa 30 kilometer) en binnen 30 minuten de luchthaven Charles de Gaulle (circa 45 kilometer).

Faciliteiten Het stadshotel werd in 2005 gerenoveerd en heeft 7 etages met in totaal 44 kamers. Het heeft een ontvangsthal met een 24 uur geopende receptie, een kluis en een lift. Verder heeft het een bar en een openbare internetterminal.

Bars en restaurants De gasten kunnen hun ontbijt aan een buffet zelf samenstellen.

Kamers De gezellig ingerichte kamers hebben een badkamer met wc en haardroger. Verder hebben ze een telefoon, satelliet/kabeltelevisie, radio, internetaansluiting, minibar, thee- en koffiezetmogelijkheid, tweepersoonsbed, vloerbedekking, een huurkluis en een zithoek. De kamers beschikken over een individueel regelbare airconditioning en verwarming.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.




Klik voor de prijzen


Pavillon Pereire Arc De Triomphe 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail