Paris Liege Afbeelding Paris Liege
Paris Liege
Bestemming: PARIJS - Parijs

Paris Liege


Hotel Paris Liege is perfect gelegen in het 10e arrondisement tegenover Gare du Nord en op ca. 100 m van de levendige Rue la Fayette. Zowel overdag als in de avond valt hier voldoende te beleven. De kamers zijn verzorgd ingericht en van alle basisgemakken voorzien. Reist u met de trein, dan biedt Hotel Paris Liege met haar locatie een uitstekende uitvalsbasis. Vanuit het hotel kunt ook andere wijken van Parijs gemakkelijk bereiken.

Algemene informatie over Hotel Paris Liege Hotel, metrostation Gare du Nord dichtbij gelegen, openbare parkeergelegenheid in de nabijheid, treinstation Gare du Nord dichtbij gelegen, openbare bushalte dichtbij gelegen, Onze classificatie 2 sterren, voltage 220 volt en ligging: levendige omgeving

Overzicht Hotel Paris Liege is perfect gelegen in het 10e arrondisement tegenover Gare du Nord en op ca. 100 m van de levendige Rue la Fayette. Zowel overdag als in de avond valt hier voldoende te beleven. De kamers zijn verzorgd ingericht en van alle basisgemakken voorzien. Reist u met de trein, dan biedt Hotel Paris Liege met haar locatie een uitstekende uitvalsbasis. Vanuit het hotel kunt ook andere wijken van Parijs gemakkelijk bereiken.

Unique Selling Points Tegenover het Gare du Nord, Volledig gerenoveerd in 2007, Receptie 24hr geopend en Gratis Wi-Fi

Faciliteiten van Hotel Paris Liege internetfaciliteiten





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Paris Liege 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail