Le Patio St Antoine Afbeelding Le Patio St Antoine
Le Patio St Antoine
Bestemming: PARIJS - Parijs

Le Patio St Antoine


Het hotel ligt aan de levendige Rue du Faubourg op loopafstand van Le Marais en het beroemde Place des Vosges. Met zn marmeren vloer en antieke meubels heeft de entree een Art-Deco uitstraling. Wat het hotel uniek maakt is de binnentuin de Patio. Hier kunt u heerlijk tot rust komen want het geluid van het drukke Parijs dringt er niet door. Verder heeft het hotel naar Parijse maatstaven zeer ruime kamers. In de...

Hotel o.b.v. Volgens programma



Het hotel ligt aan de levendige Rue du Faubourg op loopafstand van Le Marais en het beroemde Place des Vosges. Met zn marmeren vloer en antieke meubels heeft de entree een Art-Deco uitstraling. Wat het hotel uniek maakt is de binnentuin de Patio. Hier kunt u heerlijk tot rust komen want het geluid van het drukke Parijs dringt er niet door. Verder heeft het hotel naar Parijse maatstaven zeer ruime kamers. In de lobby en gangen van het hotel vindt u een bijzondere kunstcollectie met originele werken van J.R. Chery. Het hotel beschikt over bewaakte parkeergelegenheid.

Algemene informatie over Hotel Le Patio Saint Antoine Hotel, metrostation Nation or Faidherbe Chaligny op ca. 400 m, openbare bushalte dichtbij gelegen, Officiele classificatie 3 sterren, 89 kamers/appartementen, Onze classificatie 3 sterren, voltage 220 volt en ligging: levendige omgeving

Overzicht Het hotel ligt aan de levendige Rue du Faubourg op loopafstand van Le Marais en het beroemde Place des Vosges. Met zn marmeren vloer en antieke meubels heeft de entree een Art-Deco uitstraling. Wat het hotel uniek maakt is de binnentuin de Patio. Hier kunt u heerlijk tot rust komen want het geluid van het drukke Parijs dringt er niet door. Verder heeft het hotel naar Parijse maatstaven zeer ruime kamers. In de lobby en gangen van het hotel vindt u een bijzondere kunstcollectie met originele werken van J.R. Chery. Het hotel beschikt over bewaakte parkeergelegenheid.

Unique Selling Points In levendige Rue du Faubourg, Prachtige binnentuin en terras, Familie kamers, Receptie 24hr, Anti-allergene kamers en Rolstoel toegankelijk

Faciliteiten van Hotel Le Patio Saint Antoine Receptie: American Express, Diners, VISA en EuroCard/MasterCard worden geaccepteerd en geld wisselen mogelijk (), parkeermogelijkheid, internetfaciliteiten en tuin ()

Eten en drinken Er zijn 2 restaurants en Roomservice



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.



Klik voor de prijzen


Le Patio St Antoine 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail