Le M Afbeelding Le M
Le M
Bestemming: PARIJS - Parijs

Le M


Het hotel is eigentijds ingericht en biedt een gezellige atmosfeer.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Het hotel is gebouwd in 2007 en beschikt in totaal over 59 kamers, en conferentieruimten voor tot 40 personen. Het hotel is eigentijds ingericht en biedt een gezellige atmosfeer.

Faciliteiten Een receptie die 24 uur per dag geopend is, een lift, een koffiebar, openbaar toegankelijk internet, was- en roomservice en een parkeerterrein zijn ook beschikbaar.

Ligging Dit hotel ligt in het culturele hart van Parijs, de wijk Montparnasse. Het ligt vlakbij het Quartier Latin en de Jardin du Luxembourg. De metrostations Montparnasse Bienvenue en Gaîte liggen vlakbij en alle belangrijke attracties zijn gemakkelijk te bereiken. De Eiffeltoren, de Notre Dame en het Louvre liggen bijvoorbeeld op slechts 15 minuten met het openbaar vervoer of 30 tot 50 minuten wandelen door de fascinerende straten van de stad. Neem vanaf de luchthaven Charles de Gaulle en de luchthaven Orly de shuttlebus van Air France. Met de metro: stap uit bij de halte Montparnasse (lijnen 4, 6, 12, 13) of Gaîte (lijn 13).

Faciliteiten Het hotel is gebouwd in 2007 en beschikt in totaal over 59 kamers, en conferentieruimten voor tot 40 personen. Het hotel is eigentijds ingericht en biedt een gezellige atmosfeer. Een receptie die 24 uur per dag geopend is, een lift, een koffiebar, openbaar toegankelijk internet, was- en roomservice en een parkeerterrein zijn ook beschikbaar.

Bars en restaurants Het ontbijt wordt als buffet aangeboden.

Kamers Kamers zijn modern en eigentijds ingericht en uitgerust met een badkamer met veel natuurlijk licht en een krachtige haardroger. Tot de verdere voorzieningen op de kamers behoren een terras, een bureau, internettoegang (kabel of draadloos), een telefoon, individueel regelbare airconditioning, satelliet-/kabeltelevisie met flatscreen, een minibar, een strijkijzer met strijkplank en een gratis kluisje.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.



Klik voor de prijzen


Le M 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail