Hotel Leonard de Vinci Afbeelding Hotel Leonard de Vinci
Hotel Leonard de Vinci
Bestemming: PARIJS - Parijs

Hotel Leonard de Vinci


Algemeen Gerenoveerd stadshotel met prima ligging in een rustige straat nabij Place de la Republique.

Bijzonderheden Frans ontbijt. Openbare garage op ca. 100 m (ca. 25 per dag).

Faciliteiten Receptie met gratis kluisjes, lift, lounge, bar en ontbijtruimte.

Ligging In een rustige straat nabij de Place de la Republique. Metrostation Parmentier: vanaf Gare du Nord directe lijn 5 tot Republique; hier overstap op lijn 3 (richting Gallieni).

Kamers (34) De eenvoudige kamers zijn voorzien van telefoon, tv, internetaansluiting, badkamer met bad of douche, toilet en fohn.

Vervoersinformatie Vlieg

Vliegreis van Amsterdam naar Parijs per KLM of Air France. De vliegtuigen zijn ingedeeld in een aantal tariefklasses (boekingsklasses). Voor de goedkoopste tarieven zijn altijd een beperkt aantal stoelen beschikbaar. Hoe eerder u boekt, hoe meer kans u maakt om te kunnen profiteren van de laagste prijs! Voorbeeld: een vliegtuig naar Parijs is als volgt ingedeeld: 10 plaatsen in de A-Klasse die worden verkocht voor bijvoorbeeld 75. Zijn die volgeboekt dan zijn er 20 plaatsen in de B-Klasse die worden verkocht voor 125. Zijn die volgeboekt dan zijn er 30 plaatsen in de C-Klasse die worden verkocht voor 175 Als die volgeboekt zijn dan zijn er 30 plaatsen in de D-klasse die worden verkocht voor 300. Zijn die volgeboekt dan worden de overige stoelen verkocht voor 500. U ziet het: hoe eerder u boekt, hoe meer kans u maakt op het voordeligste tarief! Onze vliegprijzen zijn gebaseerd op de goedkoopste boekingsklasse. Indien de goedkoopste boekingsklasse niet meer beschikbaar is dan geldt er een toeslag voor de boekingsklasse voor de heen- en/of terugreis.

Bij boeking kunt u een treinretour Schiphol reserveren. Treinticket Schiphol 2e klas slechts 22 Treinticket Schiphol 1e klas slechts 39 Voorwaarden: - U boekt een stedenreis per vliegtuig. - Treinticket is dagelijks geldig vanaf elk station in Nederland naar Schiphol v.v. op heen- en terugreisdatum van uw vliegticket (of 1 dag ervoor en erna). - Treintickets zijn niet geldig op de hogesnelheidstrein Fyra * - U dient dit treinticket bij boeking te reserveren (binnen 7 dagen voor vertrek kunnen geen treintickets meer gereserveerd worden). - Op ongebruikte treintickets wordt geen restitutie verleend. - Deze service is geldig zolang de voorraad strekt. - Indien uw reispapieren op Schiphol worden klaargelegd kunt u geen gebruik maken van deze service op de heenreis. * U kunt een Fyra Toeslag enkele reis en toeslag dagretour op uw OV-Chipkaart laden bij een NS-kaartautomaat op het station. Of u kunt uw Fyra Toeslag reserveren via www.nshispeed.nl of bij de NS-Servicebalie op het station.

Per RER-metro (elke 15 minuten, reistijd ca. 30-45 min), per openbaar vervoer bus of met de speciale Roissy-bus naar metrostation Opera (elke 15-20 min., reistijd ca. 45 min). Kosten ca. 8 per enkele reis.

Vliegreis per Air France

Traject Amsterdam - Parijs Charles de Gaulle

Inclusief - Vliegreis Amsterdam - Charles de Gaulle per Air France - Luchthavenbelastingen - Brandstoftoeslag

Exclusief - Eventuele eventuele toeslag duurdere boekingsklasse - Transfer luchthaven - hotel v.v. (bij boeking te reserveren) - Reserveringskosten

Voorwaarden Vertrek dagelijks. Nacht van zaterdag op zondag of 2 nachten verplicht.

Vliegreis per KLM

Traject Amsterdam - Parijs Charles de Gaulle

Inclusief - Vliegreis Amsterdam - Charles de Gaulle per KLM - Luchthavenbelastingen - Brandstoftoeslag

Exclusief - Eventuele toeslag duurdere boekingsklasse - Transfer luchthaven - hotel v.v. - Reserveringskosten

Voorwaarden Vertrek dagelijks. Nacht van zaterdag op zondag of 2 nachten verplicht.





Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.






Hotel Leonard de Vinci 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail