Grand Hotel Dechampaigne Afbeelding Grand Hotel Dechampaigne
Grand Hotel Dechampaigne
Bestemming: PARIJS - Parijs

Grand Hotel Dechampaigne


Grand Hotel DeChampaigne is een zeer sfeervol hotel met charmant en stijlvol ingerichte kamers. Het hotel ligt zeer centraal, gelegen in het 1e arrondissement in de wijk Coeur de Paris. Op korte loopafstand van het hotel vindt u het Louvre Museum en de Seine. Kortom, een ideale locatie om de stad Parijs te verkennen.

Algemene informatie over Hotel Grand DeChampaigne Hotel, metrostation Chatelets dichtbij gelegen, openbare parkeergelegenheid op ca. 500 m, openbare bushalte dichtbij gelegen, Onze classificatie 3 sterren en voltage 220 volt

Overzicht Grand Hotel DeChampaigne is een zeer sfeervol hotel met charmant en stijlvol ingerichte kamers. Het hotel ligt zeer centraal, gelegen in het 1e arrondissement in de wijk Coeur de Paris. Op korte loopafstand van het hotel vindt u het Louvre Museum en de Seine. Kortom, een ideale locatie om de stad Parijs te verkennen.

Unique Selling Points Karakteristieke uitstraling, Concierge, Louvre museum op loopafstand, Bar en Roomservice

Faciliteiten van Hotel Grand DeChampaigne Receptie en internetfaciliteiten

Eten en drinken Er is 1 bar en Roomservice (07:30 - 11:00)

Goed om te weten over Hotel Grand DeChampaigne Vanaf het metrostation is er een directe verbinding naar Disneyland Resort Paris en de Champs-Elysees.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Grand Hotel Dechampaigne 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail