Citadines Les Halles Afbeelding Citadines Les Halles
Citadines Les Halles
Bestemming: PARIJS - Parijs

Citadines Les Halles


Deze Prestige locatie van het appartementenketen Citadines ligt nabij Centre Pompidou en het Louvre. Via de Seine loopt u naar de Notre Dame om uiteindelijk te eindigen in Le Marais. Het ruim opgezette appartementencomplex ligt in de omgeving van metrostation en het gelijknamige bekende winkelcentrum Les Halles. In de verzorgde appartementen zult u zich met uw familie zeker op uw gemak voelen.

Algemene informatie over Appartementen Citadines Prestige Les Halles Appartementen, metrostation Les Halles / Chatelets op ca. 100 m, Officiele classificatie 4 sterren, Onze classificatie 4 sterren, voltage 220 volt, officieel erkende milieuvriendelijke accommodatie en ligging: levendige omgeving

Groene accommodatie Het hotel heeft het erkende milieumanagementsysteem ISO 14001. Dit houdt in dat de accommodatie vergaande maatregelen neemt voor het bewust omgaan met water, energie en afval.

Overzicht Deze Prestige locatie van het appartementenketen Citadines ligt nabij Centre Pompidou en het Louvre. Via de Seine loopt u naar de Notre Dame om uiteindelijk te eindigen in Le Marais. Het ruim opgezette appartementencomplex ligt in de omgeving van metrostation en het gelijknamige bekende winkelcentrum Les Halles. In de verzorgde appartementen zult u zich met uw familie zeker op uw gemak voelen.

Unique Selling Points Appartementen, Nabij Centre Pompidou, Gratis WiFi, Oppasservice, Wasservice en Groene accommodatie

Faciliteiten van Appartementen Citadines Prestige Les Halles wasmachines (zelfservice), lounge(s) en internetfaciliteiten

Goed om te weten over Appartementen Citadines Prestige Les Halles geldig van april tot maart Alle genoemde bedragen zijn in Euros ()., Bedlinnen en theedoeken: (inbegrepen), Er kunnen specifieke bijkomende kosten voor de kamer zijn. Klik voor deze kosten op details in het tabblad prijzen., Elektriciteit: (inbegrepen) en Schoonmaak kamer: (inbegrepen)





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.




Klik voor de prijzen


Citadines Les Halles 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail