Best Western Victor Hugo Afbeelding Best Western Victor Hugo
Best Western Victor Hugo
Bestemming: PARIJS - Parijs

Best Western Victor Hugo


Best Western Victor Hugo is keurig en comfortabel ingericht, geheel in de Louis XVI-stijl. Het hotel is gelegen op ca. 600 m van de Champs Elysees, op ca. 250 m van de winkelstraat Victor Hugo en de metrohalte Victor Hugo ligt op 3 minuten lopen. Hotel Victor Hugo is gesitueerd in een prachtig Parijs gebouw; het heeft alle charme en elegantie van een Frans huis: een aangename ambiance. Mocht u s ochtends lekker buiten willen ontbijten dan kan dat op de binnenplaats van het hotel.

Algemene informatie over Hotel Best Western Victor Hugo Hotel, metrostation Victor Hugo op ca. 200 m, openbare parkeergelegenheid op ca. 200 m, Onze classificatie 4 sterren, voltage 220 volt en ligging: levendige omgeving

Overzicht Best Western Victor Hugo is keurig en comfortabel ingericht, geheel in de Louis XVI-stijl. Het hotel is gelegen op ca. 600 m van de Champs Elysees, op ca. 250 m van de winkelstraat Victor Hugo en de metrohalte Victor Hugo ligt op 3 minuten lopen. Hotel Victor Hugo is gesitueerd in een prachtig Parijs gebouw; het heeft alle charme en elegantie van een Frans huis: een aangename ambiance. Mocht u s ochtends lekker buiten willen ontbijten dan kan dat op de binnenplaats van het hotel.

Unique Selling Points In Louis XVI Stijl, Nabij Champs Elysees, Binnenplaats, Uitzicht op de Eiffeltoren en Gratis WiFi

Faciliteiten van Hotel Best Western Victor Hugo Receptie, parkeergelegenheid: Overdekte publieke parkeerplaats, 20.0 Euro per 24 uur en open voor publiek en internetfaciliteiten

Eten en drinken Er is 1 bar





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.






Best Western Victor Hugo 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail