L Ile des Pecheurs Afbeelding L Ile des Pecheurs
L Ile des Pecheurs
Bestemming: COTE VERMEILLE - LE BARCARES

L Ile des Pecheurs


LIle des Pecheurs in Cote Vermeille Frankrijk, ofwel het visserseiland, is een uniek vakantiepark op een schiereiland in het zoutwatermeer van Salses - met tal van watersportmogelijkheden.

Woning o.b.v. Volgens programma



LIle des Pecheurs in Cote Vermeille Frankrijk, ofwel het visserseiland, is een uniek vakantiepark op een schiereiland in het zoutwatermeer van Salses - met tal van watersportmogelijkheden.

Faciliteiten

Nederlandstalige receptie (met kluisjes) kleine supermarkt Faciliteiten tegen betaling

wasserette Animatie

sportanimatie met Nederlandstalige begeleiding Sport en ontspanning

3 openluchtzwembaden waarvan een verwarmd in het laagseizoen ligstoelen bij het zwembad sauna bubbelbad fitness tafeltennis jeu de boules volleybal Sport en ontspanning tegen betaling

computerspelletjes watersportcentrum met o.a.: windsurfschool huur surfmateriaal, catamarans en kanos (lessen mogelijk) in de omgeving: tennis minigolf mountainbikehuur duiken paardrijden

Ligging

direct aan het zoutwatermeer van Salses ca. 1,5 km van het strand ca. 1,5 km van het centrum ca. 24 km van Perpignan Voordelen/Kortingen

Verblijfskorting

20% korting op een verblijf van minimaal 21 nachten met aankomst tussen 28/3-4/7 en 22/8-31/10/2015.

15% korting op een verblijf van minimaal 14 nachten met aankomst tussen 28/3-4/7 en 22/8-31/10/2015.

Aankomst en vertrek informatie

elke dag mogelijk met een verblijf van minimaal 3 nachten. Periode 27/6-5/9/2015: aankomst en vertrek op zaterdag.

Inbegrepen

verbruik gas, water, elektriciteit Bij aankomst te betalen

toeristenbelasting: ca. 0,60 per persoon per dag Huisdieren

ca. 35 per huisdier per week (bij reservering opgeven) Diversen (o.a. bijkomende kosten)

badlinnen: zelf meenemen of te huur, ca. 5 per set per wissel (bij reservering opgeven) bedlinnen: zelf meenemen of te huur, 1-persoonsbed ca. 6, 2-persoonsbed ca. 8 per set wissel (bij reservering opgeven) eindschoonmaak: als je de kamer niet schoon achterlaat, wordt er 90 van de waarborgsom ingehouden. waarborgsom: 200 huishoudlinnen: zelf meenemen

Eten en drinken

snackbar bar

Faciliteiten kinderen gratis

miniclub (4 t/m 10 jaar; hooggseioen; Nederlandstalige begeleiding) tienerclub (11 t/m ca. 18 jaar; juli en augustus) apart kinderzwembad Faciliteiten kinderen tegen betaling

babybed: ca. 25 per week (bij reservering opgeven) kinderstoel: ca. 17 per week (bij reservering opgeven)

Bijzonderheden

groepen jongeren t/m 20 jaar niet toegestaan

vakantiepark met 230 woningen: wat dit park zo bijzonder maakt, is de ligging en de originele architectuur van de huisjes en de marinas. De vrijstaande vakantiewoningen van het type Mas zijn ovaal, met stenen muren en een rieten dak. Ook zijn er geschakelde, traditionele en mooi ingerichte woningen met etage van het type Marina.

Alle woningen hebben een woonkamer met telefoon en tv. Kitchenette met 2 elektrische kookplaten, magnetron en afwasmachine. Badkamer met douche. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair.

Type F4G: 3-kamerwoning Marina max. 4 personen: ca. 33 m². Op de etage: 2 slaapkamers: 1 met 2-persoonsbed en 1 met stapelbed.

Type F4F: 3-kamerwoning Marina 3/4 personen: ca. 33 m². Woon-/slaapkamer met 1-persoonsslaapbank. Op de etage: 2 slaapkamers: 1 met 2-persoonsbed en 1 met 1-persoonsbed.

Type F6F: 3-kamerwoning Mas max. 6 personen: ca. 43 m². 5e en 6e persoon t/m 11 jaar. 3 slaapkamers: 1 met 2-persoonsbed, 1 met twee 1-persoonsbedden en 1 met stapelbed. 2 badkamers. Kleine tuin.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

L Ile des Pecheurs 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail