Les Mediterranees Beach Club Charlemagne Afbeelding Les Mediterranees Beach Club Charlemagne
Les Mediterranees Beach Club Charlemagne
Bestemming: COTE D AZUR - MARSEILLAN PLAGE

Les Mediterranees Beach Club Charlemagne


Sfeervolle camping aan het strand met een zwemparadijs van 1250 m² met glijbanen en bubbelbaden en heel wat animatieactiviteiten.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Sfeervolle camping aan het strand met een zwemparadijs van 1250 m² met glijbanen en bubbelbaden en heel wat animatieactiviteiten.

Ligging ca. 1226 km van Utrecht aan het strand ca. 5 km van de gezellige jachthaven met zijn vele restaurants ca. 7 km van Agde, dat door zijn mooie gebouwen vervaardigd uit vulkanische steen, ook wel de zwarte parel van de Herault wordt genoemd

Faciliteiten receptie (Nederlandstalige ontvangst) centrale wifi (gratis) kleine supermarkt discotheek geldautomaat zonneterras parkeerplaats (1 gratis plaats naast de accommodatie)

Faciliteiten tegen betaling wasserette

Bars en restaurants restaurant pizzeria snackbar bar met terras en prachtig uitzicht over zee afhaalmaaltijden broodjesservice

Sport en Ontspanning openluchtzwembad (zout water; verwarmd in het laagseizoen) met bubbelbad, glijbaan en ligstoelen overdekt zwembad (naast het waterpark van Beach Club Charlemagne) tafeltennis jeu de boules beachvolleybal

Sport en Ontspanning tegen betaling kapsalon

Camping de camping is opgedeeld in 2 terreinen: Nouvelle Floride en Charlemagne. Nouvelle Floride heeft een mediterrane sfeer, bruist van de activiteiten en ligt direct aan het strand. Charlemagne is voor wie het graag rustiger houdt en ligt op ca. 200 m van het strand, op een terrein met de prachtige vegetatie typisch voor de streek. Alle stacaravans zijn voorzien van kluisje. Kitchenette met 4 gaspitten, magnetron, koelkast en koffiezetapparaat. Badkamer met douche. Apart toilet. Terras met tuinmeubilair.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.



Klik voor de prijzen


Les Mediterranees Beach Club Charlemagne 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail