Holiday Green Afbeelding Holiday Green
Holiday Green
Bestemming: COTE D AZUR - FREJUS

Holiday Green


Een bijzonder complete camping met veel mogelijkheden. Het prachtige zwemparadijs, dat in het hart van de camping gelegen is, vormt de attractie.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Een bijzonder complete camping met veel mogelijkheden. Het prachtige zwemparadijs, dat in het hart van de camping gelegen is, vormt de attractie.

Ligging ca. 1340 km van Utrecht in een bosrijke omgeving nabij het mooie Esterel-massief op een domein van 15 ha ca. 7 km van het centrum van Frejus en het strand

Faciliteiten receptie met kluisjes kleine supermarkt discotheek (juli en augustus) buspendeldienst (gratis, juli en augustus) parkeerplaats voor 1 auto (gratis)

Faciliteiten tegen betaling internetruimte centrale wifi wasserette 2e parkeerplaats: ca. 40 per week

Bars en restaurants restaurant met terras pizzeria bar (juli en augustus) broodjesservice

Sport en Ontspanning openluchtzwembad (ca. 1000 m²) overdekt verwarmd zwembad met bubbelbad en glijbaan zonneterras met ligstoelen minigolf jeu de boules basketbal voetbal boogschieten

Sport en Ontspanning tegen betaling fitness tennis mountainbikehuur fietshuur videospelletjes (juli en augustus) wellnesscentrum: stoombad massage ontspanningsruimte schoonheidsbehandelingen kapsalon in de omgeving: paardrijden

Caravans sfeervolle camping met 640 plaatsen. De comfortabele mobilhomes zijn voorzien van eethoek en kitchenette met 3 of 4 gaspitten, magnetron koelkast en koffiezetapparaat. Badkamer met douche. Apart toilet. 3-kamerstacaravan Tendance Sud max. 4 personen : ca. 20 m². Met tv. 2 slaapkamers: 1 met een 2-persoonsbed en 1 met twee 1-persoonsbedden. Overdekt houten terras met tuinmeubilair. 3-kamerstacaravan Cottage max. 6 personen : ca. 28 m². Woon-/slaapkamer met 2-persoonsslaapbank. 2 slaapkamers: 1 met een 2-persoonsbed en 1 met twee 1-persoonsbedden. Houten terras met tuinmeubilair. 3-kamerstacaravan Cottage Plus max. 6 personen : ca. 28 m². Met airconditioning. Woon-/slaapkamer met 2-persoonsslaapbank. 2 slaapkamers: 1 met een 2-persoonsbed en 1 met twee 1-persoonsbedden. Houten terras met tuinmeubilair. 4-kamerstacaravan Cottage Family max. 6 personen : ca. 35 m². Met airconditioning. 3 slaapkamers: 1 met 2-persoonsbed en 2 met elk twee 1-persoonsbedden of stapelbed. Houten terras met tuinmeubilair. 4-kamerstacaravan Plancha max. 6 personen : ca. 32 m². 3 slaapkamers: 1 met 2-persoonsbed en 2 met elk twee 1-persoonsbedden of stapelbed. Houten terras met tuinmeubilair en electrische plancha. 3-kamerstacaravan Summer Suite max. 6 personen : ca. 37 m². Met tv en airconditioning. Woon-/slaapkamer met 2-persoonsslaapbank. 2 slaapkamers: 1 met een 2-persoonsbed en 1 met twee 1-persoonsbedden. 2 terrassen. 4-kamerstacaravan Holiday Residence max. 6 personen : ca. 40 m². Met tv en airconditioning. 3 slaapkamers: 1 met 2-persoonsbed en 2 met elk twee 1-persoonsbedden. Houten terras met tuinmeubilair. 4-kamerstacaravan Riviera Club max. 6 personen: ca. 38 m². Met tv en airconditioning. 3 slaapkamers: 1 met 2-persoonsbed, 1 met twee 1-persoonsbedden en 1 met stapelbed. Houten terras met tuinmeubilair.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.





Holiday Green 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail