Marina d Erba Rossa Afbeelding Marina d Erba Rossa
Marina d Erba Rossa ***
Bestemming: CORSICA - GHISONACCIA

Marina d Erba Rossa

***

Op het prachtige eiland Corsica bevindt zicht de mooie, groene familiecamping Marina dŽErba Rossa. Direct gelegen aan zee en met zijn fraaie zwembad is dit een uitstekende vakantiebestemming voor het hele gezin.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Op het prachtige eiland Corsica bevindt zicht de mooie, groene familiecamping Marina dŽErba Rossa. Direct gelegen aan zee en met zijn fraaie zwembad is dit een uitstekende vakantiebestemming voor het hele gezin.

Overzicht

15% korting vanaf 1 nacht (periode 13/09 - 19/10) Mooie, groene familiecamping Fraai zwembad direct aan zee De mooie, groene en schaduwrijke familiecamping Marina d'Erba Rossa ligt direct aan het strand op het prachtige eiland Corsica. De camping heeft uitstekende voorzieningen. Het terrein van Marina d'Erba Rossa heeft brede lanen met oleanders en mooie palmbomen. De helderblauwe zee en het aangrenzende, fraai aangelegde zwembad met terras nodigen uit tot een frisse duik. Watersporters kunnen hun hart ophalen. Bij het mooie zwembad van de camping kijkt u vanaf uw ligstoel zo over het prachtige witte strand. Hier kunt u zonnen en beachvolleyballen. Voor de kinderen zorgt het animatieteam voor veel plezier en er is zelfs een kleine dierentuin. U kunt ook met het hele gezin een potje minigolf spelen. 's Avonds kunt u lekker buiten eten bij het levendige restaurant onder het genot van live muziek. Uw stacaravan heeft een gedeeltelijk overdekte veranda, waar u lekker kunt luieren of een boek kunt lezen. In de mooie omgeving van camping Marina dErba Rossa komt u volledig tot rust. Een heerlijke vakantiebestemming voor het hele gezin! Boek direct uw vakantie op camping Marina dErba Rossa op Corsica.

Omgeving

Een dagje uit in de omgeving van de camping Marina dErba Rossa Een leuk dagje weg vanaf camping Marina d'Erba RossaOntdek de ruige natuur, het bergachtige landschap en mooie zandstranden zoals Palombaggia. Breng ook zeker een bezoek aan de hoofdstad Bastia, de Genuaanse torens en de hoogste top van het eiland: Monte Cinto.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.



Klik voor de prijzen


Marina d Erba Rossa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail