Club Med Chamonix Mont Blanc Afbeelding Club Med Chamonix Mont Blanc
Club Med Chamonix Mont Blanc ****
Bestemming: Bus rondreizen Frankrijk - Chamonix

Club Med Chamonix Mont Blanc

****

Clubdorp Chamonix Mont-Blanc, op slechts 5 minuten lopen van het stadscentrum, bestaat uit een elegant en authentiek paleis in art-decostijl. De geslaagde combinatie van design en traditioneel, bergsfeer en oude voorwerpen geeft het geheel een gezellige en warme sfeer.

Hotel o.b.v. LogiesClubdorp Chamonix Mont-Blanc, op slechts 5 minuten lopen van het stadscentrum, bestaat uit een elegant en authentiek paleis in art-decostijl. De geslaagde combinatie van design en traditioneel, bergsfeer en oude voorwerpen geeft het geheel een gezellige en warme sfeer.

Kamers

Clubdorp Chamonix Mont-Blanc, met 272 kamers verdeeld over drie hotels. Het Clubdorp bevindt zich op minder dan 5 minuten lopen van het centrum van Chamonix. Hotel Savoy: Hoofdgebouw van 5 verdiepingen met een lift, waar zich het restaurant, de bar en de receptie bevinden. Hotel Mont Blanc: Tweede gebouw van 5 verdiepingen met lift, naast het hotel Savoy. Hotel Brevent: gebouw van 4 verdiepingen met een lift, waar zich het schoonheidscentrum bevindt en dat over een directe toegang naar het verwarmde buitenzwembad beschikt. Het is door een gaanderij verbonden met de andere gebouwen.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Club Med Chamonix Mont Blanc 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail